Linking Europe
"your business partner"

 

Linking Europe er et Dansk ejet firma etableret i Prague, Tjekkiet, med det formål at hjælpe og lette arbejdet for virksomheder der ønsker at drive forretning i Central- og Østeuropa.

Linking Europe
er etableret af Brian Olsen, HD & CFA, som har boet i Østeuropa siden 1992. Efter 16 års erfaring indenfor bankvæsenet i Danmark og Østeuropa, har Brian Olsen opbygget et stort kendskab til markeder, kontakter og virksomheder, som der kan trækkes på i forbindelse med forskellige opgaver.

Gennem årene har vi set et stort antal virksomheder drage fordel af forretningsmuligheder i både Central- og Østeuropa. Dette har fundet sted på mange områder såsom køb af virksomheder, joint venture, etablering af virksomhed, partnerskab samt nye leverandører.

Nogle har gjort dette for at bevare deres konkurrenceevne, og andre for yderligere at forbedre deres evne til at konkurrere og ekspandere i en globaliserende verdensøkonomi.


Linking Europe
er klædt på til at støtte dig og din virksomheds bestræbelser på at opnå succes på disse markeder, og vi vil gøre vores yderste for at sikre et udbytterigt samarbejde.